Info:
8749 Zalakaros
Berkenye köz 4.
email: apartplan1@gmail.com
Tel: 00 36 30 318 3954
Fax:
 
Gitta Apartman
8749 Zalakaros
Panoráma u. 24.
 
Katalin Apartman
8749 Zalakaros
Berkenye köz 10.
 
Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!


                                                                    Tisztelt Érdeklődő!

    Nagy örömünkre szolgál, hogy eljutott honlapunkra. Reméljük, hogy az itt kapott információk alapján hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük . 
   Apartmanházaink Zalakaros egyik legszebb részén, a gyógyfürdő feletti lankás domboldalon. igazán csendes, nyugodt zöldövezetben találhatókak.Az épületek új építésüek, önálló zárt udvarral rendelkeznek, s mivel a tulajdonosok a szomszédos épületben laknak, igy az állandó felügyelet biztosított.
  Előnye a helynek a fürdőhöz való közelsége, a nagyforgalmú utaktól való távolsága. a Zalakarost övező erdők közelsége. Ki ne élvezné a reggeli madárcsicsergést , vagy a nyárestéket betöltő akácvirág mindent betöltő illatát.Az erkélyekről remek kilátás nyílik a településre, a szomszédos falvakra, de látható a Kis-Balaton és jó időben a Badacsonyi hegy és a Keszthelyi hegység.
  A házak közelségében több étterem, borozó és egyéb szolgáltatást biztosító üzlet található.A fürdő és a település központja 5 perces sétával könnyedén elérhető.

  Házaink egész évben üzemelnek.Elrendezésük miatt alkalmasak idősebb házaspárok, fiatal párok, kis és nagy gyermekes családok,kisebb és nagyobb baráti társaságok elhelyezésére.Gépjárművek ,kerékpárok biztonságos parkolása megoldott.
   Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számítását.Az ár függ az tartózkodás idejétől, a választott apartman felszereltségétől, nagyságától.Célszerű egyedi ajánlatot kérni, ahol az összes körülmény figyelembevételével állapítjuk meg az árakat.

Irányár: 9.000-Ft- - 11.000,- Ft személyenként és éjszakánként.

Az ár nem tartalmazza az Idegenforgalmi Adót. 
 

Gitta Apartman
 
Katalin Apartman


2009 Gitta Apartman - Katalin Apartman - Zalakaros, minden jog fenntartva!    |     website: theeye